سؤال:

قصد شرکت در کنکور سراسری را دارم و دو ماه هم وقت دارم آیا می شود در این دو ماه با تلاش و توکل به خدا کاری کرد و موفق شد ایا کسی توانسته دوماه یه رشته خوب قبول شود؟
حافظم به خاطر خودیی خیلی ضعیف شده وقتی کتاب را باز می کنم همین که یک صفحه میخوانم سریع خوابم میگیرد واحساس خستگی زود رس می کنم.
 

پاسخ:
در پاسخ به پرسش خوبتان باید عرض کنیم با ترک کامل خودیی حافظه شما نیز به حالت اولیه آن برخواهد گشت مشروط به اینکه ترک او واقعی باشد و دوباره خود را گرفتار آن ننمایید.

در مورد کنکور و زمان کمی که دارید نیز باید عرض کنیم شرکت در کنکور در واقع وارد شدن در یک میدان رقابت و مسابقه علمی است هر کس تلاش بیشتری کرده باشد و از توانمندی بیشتری برخوردار باشد طبعا شانس موفقیت او بیشتر خواهد بود و از طرفی محدودیت در پذیرش قبول شدگان باعث می شود که عده ای پذیرفته نشوند کما اینکه هر ساله در کنکور عده ای مجاز می شوند و برخی هم نه.

بنابراین وقتی کسی وارد یک مسابقه می شود باید بداند که رقبای زیادی دارد و آنها نیز تلاش کرده اند برای اینکه موفق شوند آنها نیز قطعا بخدا توکل کرده اند و از خدا خواسته اند که قبول شوند بنابراین همان خدایی که شما به او توکل کرده اید خدای دیگران نیز هست و به دیگران نیز توجه دارد و همو در قرآن می فرماید «هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون» آیا کسانی که می دانند با کسانیکه نمی دانند مساوی هستند این سخن خداوند می خواهد بگوید کسانیکه تلاش می کنند تا بدانند و بیشتر از دیگران بدانند با آنهایی که کمتر تلاش می کنند یا اصلا تلاش نمی کنند مساوی نیستند.

علی رغم زمان کمی که دارید ولی هنوز هم می توانید امیدوار باشید. اما در مورد برنامه مطالعه نیاز به حضور شما و مشاوره تحصیلی حضوری است تا بتوانیم دروس و منابع و زمان شما را برای مطالعه تنظیم کنیم ضمن اینکه ما از شرایط زندگی شما بی اطلاعیم و زمان بندی شما را نمی دانیم ولی اجمالا توصیه می کنیم با یکی از مراکز آموزشی کنکور نیز مرتبط شوید.

به چند نکته توجه داشته باشید:
1.
مهمترین درس ها را سعی کنید در روزهای اول مطالعه کرده و درس های دیگر را به روزهای پایانی موکول نمایید.

2.
لازم نیست برای هر درس یکسان وقت بگذارید بلکه نسبت به ضریب درس برای آن برنامه ریزی کنید.

3.
بهتر است خودتان با توجه به دانش و معلوماتی که دارید به برنامه ریزی زمانی در مورد مطالب هر سرفصل بپردازید.

4.
عمده کار این است که شما با فن تست زدن و نوع تست آشنایی لازم را پیدا کنید لذا بعد از خواندن هر مطلب جدید تستهای مربوط به آن بخش را مطالعه کنید.

5.
بعد از 45 دقیقه مطالعه، یک ربع استراحت کنید و اگر برایتان امکان دارد, نوشیدنی یا میوه، یا حداقل چند دانه کشمش و یا بیسکویت بخورید. البته لازم نیست هر 45 دقیقه خوردن یا نوشیدن تکرار شود ولی استراحت لازم است هرگز چند ساعت به طور مستمر مطالعه نکنید.

6.
از پراکنده خوانی اجتناب کنید همان طور که گفته شد، مطالعات شما باید هدفمند و در زمان مناسب باشد.

7.
دروس خود را به دو بخش عمومی و تخصصی تقسیم کرده و سعی کنید 40% از زمان را صرف مطالعه مطالب و 60% بقیه را صرف تست زدن گردد.

8.
سعی صبح زود مقداری مطالعه کنید و از این وقت زنده بهره ببرید.

9.
خواب بعد از ظهر بیش از نیم ساعت یا 45 دقیقه مفید نیست و بهتر است آن را کمتر کنید.

10.
حتما در سالن مطالعه درس بخوانید و از مطالعه در منزل جدا خودداری کنید.

11.
بعد از خواب بعد از یک هواخوری 10 دقیقه ای داشته باشید تا کسالت شما برطرف شود.

ذهن شما در حال آمادگی است و برای همین است که زود خسته می شود، باید کم کم ذهنتان را به مطالعه طولانی عادت دهید.

ما اطمینان داریم با اراده ای که دارید از وقت خود خوب استفاده نموده و ان شاء الله موفق خواهید شد.

موفق باشید.
http://www.askdin.com/showthread.php?t=65356&p=1024143&viewfull=1#post10

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پدرتر از پدر بیت کوین،ماینر،ماینینگ،،خریدوفروش بیت کوین مووی تایم | MovieTime sl شرکت فنی و مهندسی پکاج بهينه سازي سايت ღ خاطرات یک مهندس ღ Jerry Mary