با توجه به این که پرچم هر کشور نماد ملت است نه دولت چرا پرچم آمریکا را به آتش می کشیم؟

در این مورد نظرات متفاوتى وجود دارد:
الف) نظر مخالفان: برخى می گویند که چون پرچم هر کشور نماد تاریخى و شخصیت و اعتبار یک ملت مى باشد، از همین رو دولت جمهورى اسلامى ایران باید در این باره موضع منفى داشته باشد و لذا مردم نیز به چنین اقدامی دست نزنند.
ب ) نظر کسانى که موافق آتش کشیدن پرچم آمریکا یا انگلیس هستند: اولاً: موضع منفى دولت در حد یک حرکت رسمى دولتى است و ربطى به خیزش مردم ستمدیده و ابراز انزجار از ستم هاى آمریکا به شکل کنونى ندارد، کما این که در بسیارى از نقاط دیگر جهان نیز چنین است. ثانیا: آتش زدن پرچم آمریکا توهین به مردم آمریکا نیست، همچنان که رهبران نظام بارها اعلام کرده اند که ما با مردم آمریکا دشمن نیستیم، بلکه نشانه خشم علیه ت هاى استکبارى و ظالمانه آمریکا مى باشد و پرچم امریکا به عنوان نماد و سمبل نظامى مستکبر و زورگو و خائن به حقوق بشر مورد نفرت همه ملل ستمدیده مى باشد.
ثالثا: آتش زدن پرچم امریکا یا انگلیس حاوى این پیام براى مردم این کشورهاست که بدانند دولتمردان آنها حیثیت و اعتبار بین المللى شان را لکه دار کرده اند، لاجرم بکوشند که با دقت در انتخاب رهبرانشان و اعتراض به عملکردها آنان موجبات تغییرات اساسى در ت خارجى ایالات متحده پدید آورند.
رابعا: ابعاد توطئه آمریکا علیه مردم ایران عبارت مى باشد از:
۱- کودتاى آمریکایى، انگلیس ۲۸ مرداد ۱۳۳۲.
۲- لغو قراردادهاى تسلیحاتى با ایران بعد از انقلاب.
۳- حمایت از تجزیه ایران.
۴- پشتیبانى از تروریسم بر ضد انقلاب اسلامى.
۵- جاسوسى دیپلمات هاى آمریکایى و تلاش آنها جهت براندازى نظام.
۶- توقیف اموال ایران در آمریکا.
۷- تحریم کامل اقتصادى و.
۸- حمله نظامى در ماجراى طبس.
۹- کودتاى نوژه.
۱۰- حمایت آشکار آمریکا در جنگ از عراق و مداخله در جنگ به نفع عراق که تنها یکى از آنها سرنگونى هواپیماى مسافربرى ایران بر فراز آبهاى خلیج فارس و کشتن صدها مسافر آن بود.
۱۱- ادامه و شدت بخشیدن به ت هاى خصمانه خود علیه نظام مقدس اسلامى از قبیل: تخصیص بودجه هاى کلان براى سرنگونى نظام اسلامى و راه اندازى رادیو آزادى براى تبلیغات گسترده بر علیه ایران و تضعیف مبانى اعتقادى مردم، محور شرارت خواندن ایران و تهدید ایران به حمله ى نظامى و. همچنین انگلیس نیز دارای کارنامه ای به مراتب ننگین تر و سیاه تر از آمریکا در مورد ملت ایران است.
خلاصه با توجه به ابعاد وسیع توطئه هاى آمریکا علیه ملت ایران، یکى از راه هاى نشان دادن خشم ملت ایران و اعتراض نسبت به ت هاى استکبارى آمریکا، آتش زدن پرچم این دو کشور مى باشد. نتیجه این حرکت یکى از دو چیز است:
۱- یا مردم آمریکا حامى ت هاى ظالمانه راهبرانشان هستند، بنابراین مردم آمریکا با توجه به نقش آنها در انتخاب دولتمردان خود شریک جرم محسوب مى شوند و در مقابل جنایات دولتمردان خود و تضییع حقوق ملل مظلوم جهان توسط آمریکا مسؤول مى باشند. پس اگر توهین به آنان نیز تلقى شود نابجا نیست.
۲- یا آنان حامى چنان ت هایى نیستند و مسیر خود را از تمداران جدا مى دانند، لاجرم این مسأله به معناى توهین به آنان نیست.
خامسا: مگر مردم آمریکا بر ملت هاى دیگر چه برترى و مزیتى دارند که نباید خاطر شریفشان ناراحت شود، در حالى که هر روز میلیون ها انسان بى گناه بر اثر ت هاى ظالمانه و استکبارى آمریکا و توسط سازمان هاى امنیتى و اطلاعاتى و رژیم هاى دست نشانده آمریکا از حداقل حقوق مسلم خود محروم مى شوند. آیا دولت آمریکا براى حقوق ملت هاى دیگر احترامى قائل است که ما مواظب باشیم که خداى ناکرده ملت آمریکا آزرده خاطر نشود. آیا نباید ملت آمریکا با مشاهده این همه اعتراض در سراسر جهان به این فکر فرو رود که چه شده است که در اکثر نقاط جهان مردم علیه ت ها و دولتمردان آمریکا اعتراض مى کنندپرچم آمریکا را به آتش مى کشند و آدمک هاى دولتمردان آمریکا را مى سوزانند و.
قرآن کریم در سوره توبه در آیه ۱۲۰ مى فرماید: «.ولایَطَؤنَ مَوطئا یغیظُ الکفارَ وَلا یَنالونَ من عَدوٍ نَیلاً الا کُتب لَهم به عمل صالحٌ اِنَّ اللّه لایضیع اجرَ المحسنین؛ مسلمانان هیچ قدمى که کفار را خشمگین کند برندارند و هیچ دست بُردى بر دشمنان دین نرسانند جز آن که در مقابل از این رنج و آلام عمل صالحى در نامه اعمالشان نوشته شود که خدا هرگز اجر نیکوکاران را ضایع نخواهد کرد» و به قول مرحوم شهید بهشتى: «آمریکا از دست ما عصبانى باش و از این عصبانیت بمیر». براى آگاهى بیشتر ر.ک: ایران و آمریکا، حسن واعظى، انتشارات صدا و سیما، چاپ اول ۱۳۷۹.
خداوند متعال در سوره انعام آیه ۱۰۸ به مسلمانان دستور می دهد به معبود کسانی که غیر خدا را می خوانند ناسزا نگویید که در نتیجه آنان هم به خاطر جهل و هم به خاطر دشمنی به خداوند متعال ناسزا بگویند. بطوری که از بعضی از روایات استفاده می شود گروهی از مؤمنان بر اثر ناراحتی شدیدی که از مسأله بت پرستی داشتند گاهی بتهای مشرکان را به باد ناسزا گرفته و به آنها دشنام می دادند قرآن صریحا از این موضوع نهی کرده و رعایت اصول ادب و عفت نزاکت در بیان را حتی در برابر خرافی ترین و بدترین ادیان لازم می شمارد دلیل این موضوع روشن است زیرا با دشنام و ناسزا نمی توان کسی را از مسیر غلط بازداشت بلکه به عکس تعصب شدید آمیخته با جهالت که در این گونه افراد است سبب می شود که به اصطلاح روی دنده لجاجت افتند و در آیین باطل خود راسخ تر شوند. مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، تهران، دارالکتاب الاسلامیه، ۱۳۷۴، ج۵، ص۳۹۴
خداوند متعال در سوره انعام آیه ۱۰۸ به مسلمانان دستور می دهد: «به معبود کسانی که غیر از خدا را می خوانند ناسزا نگویید که در نتیجه آنان هم به خاطر جهل و دشمنی به خداوند متعال ناسزا بگویند» به طوری که از بعضی روایات استفاده می شود گروهی از مؤمنان بر اثر ناراحتی شدیدی که از مسأله بت پرستی داشتند گاهی بتهای مشرکان را به باد ناسزا گرفته و به آنها دشنام می داند قرآن صریحا از این موضوع نهی کرده و رعایت اصول ادب و عفت و نزاکت در بیان را حتی در برابر خرافی ترین و بدترین ادیان لازم می شمارد و دلیل این موضوع روشن است زیرا با دشنام و ناسزا نمی توان کسی را از مسیر غلط بازداشت بلکه برعکس تعصب شدید آمیخته با جهالت که در این گونه افراد است سبب می شود که به اصطلاح روی دنده لجاجت افتند و در آیین باطل خود را سخت تر شوند.»(مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، تهران: دارالکتب الاسلامیه، ۱۳۷۴، ج ۵، ص ۳۹۴) آیه شریفه دلالت بر این مطلب دارد که اسلام دین منطق و استدلال است و اهداف خویش را با استدلال و منطق پیش می برد از این رو ناسزا و دشنام را نمی پذیرد زیرا اساسا دشنام یا نشانه نداشتن منطق است یا نداشتن ادب و صبر و اسلام و مسلمانان با داشتن منطق نیازی به دشنام و ناسزا ندارند حضرت علی(ع) به یاران خود در جنگ صفین سفارش فرمودند: «من خوش ندارم که شما دشنام دهنده باشید اما اگرکردارشان را توصیف و حالات آنان را بازگو می کردید به سخن راست نزدیک تر و برای اتمام حجت بهتر است.»(نهج البلاغه، خطبه ۲۰۶) با روشن شدن معنای آیه شریفه گفتنی است: انقلاب اسلامی با ساختار فرهنگی و برپایی نظامی ی بر اساس اسلام و ارائه الگوی جدید به معیار دین برای اداره جامعه، فرهنگ استعماری غرب را زیر سؤال برد و به چالش کشید و به همین جهت نظام استکباری غرب و در رأس آن آمریکا به نابودی فرهنگ انقلاب و نظام مبتنی بر آن همت گماشته و در این راه از هیچ کوششی فرو گذار نکرده و در این راستا از توهین به اسلام و احکام اسلامی و تحقیر و توهین به مسلمانان و انقلاب اسلامی نیز پرهیز نکرده و اسلام و مسلمانان را با شدیدترین حملات و توهین ها مواجه نموده اند به عنوان نمونه حمایت از «سلمان رشدی» توسط کشورهای غربی بویژه آمریکا و انگلیس توهین بزرگی علیه اسلام و مقدسات مسلمانان محسوب نمی گردد؟ و ایران را به دلیل حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین حامی تروریسم خواندن و آن را یکی از محورهای شرارت نامیدن چه معنایی می تواند داشته باشد؟
چگونه می توان انتظار داشت که آمریکا و کشورهای غربی انقلاب اسلامی و مسلمانان را در سراسر جهان مورد تحقیر و توهین قرار دهد اما مسلمانان نتوانند آنها را تحقیر نمایند در حقیقت این گونه برنامه ها و رفتارها بازتاب و نتیجه قهری عملکرد و رفتار آمریکا نسبت به انقلاب اسلامی و مسلمانان است. و رفتار آمریکا در تحقیر و تمسخر مقدسات و توهین به انقلاب اسلامی سبب چنین عکس العملی شده است. و همچنین قضیه کاریکاتورها و. و بالاخره اینکه راهپیمایی بیانگر و نماد افکار و اعتقادات مردم است و اگر قرار باشد مردم نتوانند در راهپیمایی ها، خصوصا راهپیمایی هایی که در راستا و نسبت به عملکردهای استکباری آمریکا و انگلیس و توطئه های شوم آنان بر علیه جهان اسلام ایران است، خشم و نفرت خود را از ت های این کشور با آتش زدن پرچم این دو کشور - که در جهان چنین اقدامی مرسوم است و نماد تنفر از ت های یک کشور می باشد - اعلام نمایند، دیگر راهپیمایی فلسفه وجودی خود را از دست خواهد داد و بی معنا و تهی می شود.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آمریکا ,مردم ,ت ,مسلمانان ,پرچم ,ناسزا ,مردم آمریکا ,انقلاب اسلامی ,پرچم آمریکا ,خداوند متعال ,موضوع روشن ,مکارم شیرازی، تفسیر ,شیرازی، تفسیر نمونه، ,دنده لجاجت افتند ,گاهی بتهای مشرکان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یک سردفتر ضد عفونی اسرا موزیک BTS_A.R.M.Y پيام حشمتي آجرنما اندیشه ی سیاسی و اجتماعی شهید بهشتی دانلود مرجع تحلیلی سئو حرفه ای درمان قطعی وسواس | درمان انواع وسواس های فکری و عملی (2019)