جوانی 29 ساله هستم که هیچ ذوقی برای زندگی کردن ندارم و تقریبا اعتماد به نفسم را هم از دست داده ام و تحصیلات مد نظرم را هم نتوانستم کسب کنم و به تبع آن شغل دلخواهم را هم نمی توانم پیدا کنم و کاملا نا امید شده ام و آینده ام را در خطر می بینم. لطفا راهنمایی ام کنید که چطوری می توانم خودم را از این حالتی که هستم نجات دهم؟
 


 

با این سن و سال کم جایی برای این همه نا امیدی نیست. فراز و فرود در همه زندگی ها زیاد است اما دلیل بر ناامیدی و دلسردی نباید باشد. همه این سردرگمی ها، بن بست ها، ناامیدی ها، خستگی های روحی و بالاخره افسردگی ها، ناشی از همین منفی بافی هایی است که شاید از دوران نوجوانی، به صورت ناخودآگاه، به دام آن گرفتار شده اید!

 به هر حال، برای رفع این دسته از مشکلات راه حلهایی ارائه می شود که امیدوارم ضمن به کارگیری آنها به صورت جدی، شاهد سلامتی و بهبود شما از بی حوصلگی و کسالت شویم:

 -  اجتناب از تنهایی؛ بکوشید به جز مواقعی که ضرورت دارد، در تنهایی قرار نگیرید.

 -  با افکار منفی خود مقابله کنید؛ یعنی هر وقت افکار آزار دهنده به شما هجوم آوردند، به هر صورت ممکن، خود را از چنبره آنها نجات دهید؛ برای مثال، خود را به کاری مانند مطالعه یا هر کار دیگری که امکان انجام آن برای شما هست، مشغول کنید و نگذارید ذهن شما جولانگاه افکار منفی باشد.

 -  به جنبه های مثبت خود فکر کنید و بکوشید آنها را در برگه ای به صورت فهرست وار بنویسید.
با افراد شاداب، فعال، اجتماعی، متدین و در عین حال مثبت نگر، معاشرت کنید و از افرادی که وقتی با آنها مواجه می شوید از زندگی شکایت می کنند، دوری گزینید.

 -  به جای این که به کمبودها، عیب ها و ناکامی های خود بیندیشید، به موفقیت ها و آن امکاناتی که در زندگی از آن بهرمند هستید، فکر کنید. به عبارت دیگر، امکانات و شرایط زندگی ما مانند یک لیوانی است که بخشی از آن پُر است و بخشی خالی؛ به آن بخش پُر فکر کنید و از آن بهره ببرید و غصه نیمه خالی را نخورید. فرصت های زندگی را مغتنم بشمرید و از آن چه در آینده پیش خواهد آمد، نگران نباشید.

 -  با افراد شاداب، فعال، اجتماعی، متدین و در عین حال مثبت نگر، معاشرت کنید و از افرادی که وقتی با آنها مواجه می شوید از زندگی شکایت می کنند، دوری گزینید.

 -  ورزش را جزء ضروری ترین فعالیت های خود قرار داده، روزی حداقل نیم تا یک ساعت ورزش کنید.

- از بی کاری و بی برنامگی بپرهیزید و همه اوقات خود را به صورت منطقی پر کنید.

 -  برای برنامه ریزی اوقات شبانه روزی، حتماً با یک مشاور گفت و گو کنید یا از دوستان موفق خود کمک بگیرید.

 - به تغذیه خود - به ویژه صبحانه - اهمیت بدهید و هیچ گاه بدون خوردن صبحانه، مشغول تحصیل یا مطالعه نشوید.

 -  هر وقت احساس دل تنگی می کنید، حدود ده دقیقه دوش آب ولرم بگیرید و در صورت امکان، شنا کنید.

 -  به مسائل معنوی - به ویژه نماز اول وقت - اهمیت فوق العاده بدهید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زندگی ,صورت ,مثبت ,افکار ,منفی ,معاشرت کنید ,نگر، معاشرت ,آنها مواجه ,زندگی شکایت ,دوری گزینید ,فعال، اجتماعی، متدین ,شاداب، فعال، اجتماعی، ,افراد شاداب، فعال،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Rudy موزیک برگ | دانلود آهنگ موج کویر سئو کلامات کليدي . دیدگاهی نو بر کتابداری شرکت پارس بهینه ساز مته و قلم نگین کویر بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی